Limesquare | Verhalen die we graag met jou delen
Blogs

Verhalen die we graag met jou delen

Verhalen vertellen is hetgeen wij het liefste doen. Dat doen we in de vorm van creatieve marketingstrategieën, geanimeerde websites vol beleving en door het het delen van kennis in onze blogs. In onze bonte verzameling blogs lees je over onderwerpen die ons boeien, die jou kunnen helpen bij jouw werk en over ontwikkelingen in ons eigen vakgebied.

Filter hier Identiteiten Campagnes Websites Internet marketing

Maak indruk op LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk platform en een goede indruk maken is daar net iets belangrijker dan op Facebook.

Lees meer

Een groot welkom voor Onlime

Onze oplossing: Onlime. Een complete website voor € 149,00 per maand, inclusief hosting, SSL en een SLA.

Lees meer

Je wordt afgeluisterd en geeft er zelf akkoord voor!

Spraak gestuurd zoeken neemt een steeds grotere plek in in onze levens. Smart devices kunnen steeds meer met onze stem en daarom doen wij ook steeds meer met onze stem. Maar wat gebeurt er met al die data?

Lees meer

Een nieuwe identiteit voor Limesquare

Samen een nieuwe identiteit creëren voor je eigen werkgever is een bijzondere en geen alledaagse kans. Met de komst van een nieuwe eigenaar kwam al snel de herpositionering van Limesquare: de communicatie werd helderder, samenwerkingen intensiever. ’Over ons’ werd ‘Voor jou’. Duidelijk, creatief en oplossingsgericht.

Lees meer

Illustratie power!

Illustraties om je merk te versterken. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze manier van communiceren. Maar waarom?

Lees meer

Miljoenen besparen met een nieuw lettertype

Streamingdienst Netflix deed zijn eigen font, Netflix Sans, afgelopen week uit te doeken en gaat daar miljoenen mee besparen.

Lees meer

LinkedIn Video

Goed nieuws voor iedereen die met regelmaat content plaatst op zijn bedrijfspagina. Vanaf nu kun je ook op je bedrijfspagina video’s plaatsen zonder gebruik te maken van YouTube of Vimeo.

Lees meer

Vero; True social?

Vero is uit het niks, ineens razend populair. Althans, als je de headlines op google moet geloven. Kreten als “Instagram-alternatief” en “Instagram-rivaal” vliegen om je oren. Genoeg reden om zelf maar eens te ontdekken wat deze zogenaamde Facebook killer allemaal kan.

Lees meer

Webtrends om rekening mee te houden

Er is maar weinig zo veranderlijk als trends. Was je site enkele jaren geleden nog fris en modern, inmiddels kun je zomaar achter de feiten aan lopen.

Lees meer

De Super "marketing" Bowl

Heb jij na De Luizenmoeder je TV uitgezet en lag jij te slapen tijdens de Super Bowl? In de blog van Ron lees je welke epische commercials je hebt gemist!

Lees meer

Remarketing is the key!

Slechts 2% van je websitebezoekers gaat direct over tot een aankoop. Met behulp van remarketing benader je de overige 98% met een gerichte advertentie.

Lees meer

SEO of SEA wijzigingen? Lexplains!

Omdat we onze kennis graag delen, beginnen we op woensdag 31 januari met “Lexplains”. In deze video’s nemen we de belangrijkste wijzigingen van de maand met jullie door.

Lees meer

Jouw kennis met ons delen? Vertel het ons

We weten veel maar lang niet alles! Daarom dagen we je uit om jouw kennis met ons en onze klanten te delen. Vind je het leuk een blog voor ons te schrijven of heb je een goed verhaal dat wij voor jou mogen delen? Laat het ons weten.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.