Limesquare | Verhalen die we graag met jou delen
Blogs

Verhalen die we graag met jou delen

Verhalen vertellen is hetgeen wij het liefste doen. Dat doen we in de vorm van creatieve marketingstrategieën, geanimeerde websites vol beleving en door het het delen van kennis in onze blogs. In onze bonte verzameling blogs lees je over onderwerpen die ons boeien, die jou kunnen helpen bij jouw werk en over ontwikkelingen in ons eigen vakgebied.

Filter hier Identiteiten Campagnes Websites Internet marketing

​Drie gave voorbeelden van VR en AR

Ikea, Max Verstappen en Quiver laten je de ongekende mogelijkheden van VR en AR zien.

Lees meer

Drie toffe updates van Facebook!

Steeds als je denkt, het is wel een keer klaar met Facebook, verbazen ze je weer. In 2018 gaan ze daar rustig mee door. Ook dit jaar komen ze met een aantal toffe updates en lanceren ze een hele vette nieuwe gadget.

Lees meer

Automatisering op de werkvloer: Wat blijft er over voor ons?

Nemen geautomatiseerde processen ons werk over of halen we met gemak onze pensioengerechtigde leeftijd?

Lees meer

Ach, verkoop het toch lekker via Facebook

Facebook komt met Marketplace. Want waarom zal je jouw spullen die je graag wilt verkopen eerst op Marktplaats zetten om ze vervolgens te delen via Facebook?

Lees meer

Google bevestigt lange meta descriptions

Tijdens een persoonlijk gesprek met Google bevestigden ze dat lange meta discriptions nu voor iedereen beschikbaar zijn. Per direct mag de tekst in je snippet min. 230 karakters bevatten.

Lees meer

Hoe belangrijk is het logo binnen een identiteit?

Een huisstijl kan op veel manieren worden ontworpen. Een logo kan daarin de spil zijn, maar die centrale rol kan ook toebedeeld worden aan andere visuele onderdelen.

Lees meer

Bye bye-mail

De digitale revolutie veranderde onze telefoon, de manier waarop we reizen boeken en ons eten bestellen. Wat in ruim 20 jaar niet veranderde was e-mail. De hoogste tijd voor verandering.

Lees meer

Hoe bereik je 9,5 miljoen verslaafden?

WhatsApp is heel goed zakelijk in te zetten. Wie wil er nou niet snel contact leggen met klanten en een groot publiek bereiken.

Lees meer

Tell me a story!

Storytelling is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en wordt tegenwoordig bij uiteenlopende branches toegepast. Maar waarom zijn verhalen zo leuk?

Lees meer

Zien is geloven

We nemen visuele informatie maar liefst 600.000 keer sneller op dan tekst. Reden genoeg om je eens te verdiepen in de mogelijkheden van video.

Lees meer

Moet jij als marketeer iets met de GDPR?

Als marketeer ben je in veel gevallen verantwoordelijk voor het binnenhalen van persoonsgegevens en gebruikersdata. Jij moet dus zeker wel iets met de GDPR.

Lees meer

Klantenbinding: Delivering Happiness

De jurkjes van Anne Floor, hebben Paul geïnspireerd voor een blog over klantenbinding en ambassadeurs.

Lees meer

Jouw kennis met ons delen? Vertel het ons

We weten veel maar lang niet alles! Daarom dagen we je uit om jouw kennis met ons en onze klanten te delen. Vind je het leuk een blog voor ons te schrijven of heb je een goed verhaal dat wij voor jou mogen delen? Laat het ons weten.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.