Daar gaat het om bij BLOM!

Klant

BLOM opleidingen

Diensten

Strategie, positionering, online marketing en marketing automation

Uitdaging

De positionering hebben we aangescherpt en de identiteit van BLOM opleidingen is opgefrist. De nieuwe pay-off zorgt voor meer herkenning en vormt de ideale communicatiekapstok om diverse online en offline middelen mee te ontwikkelen.

BLOM opleidingen is een van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van intern transport. Dit doen zij al meer dan 25 jaar met een goede reden. Waar BLOM ooit begonnen is als organisatie die zich bezighield met de in- en verkoop van heftrucks, zagen zij al snel dat een goede opleiding voor heftruckchauffeurs van enorm belang is.

De communicatiestijl is cleaner en eenvoudiger gemaakt waarin cirkels de hoofdrol spelen. Ideaal voor het maken van tekstkaders, buttons en infografische stijlelementen.

Met HubSpot staan we in nauw contact met klanten, cursisten en ex-cursisten. Met deze tool blijven ze betrokken bij BLOM opleidingen en sturen we ze relevante informatie en interessante updates. Voor social media is een strategie ontwikkeld die per kanaal aansluit op de behoeften van de doelgroep.