Vastgoed met een visie!

Klant

Boers Real Estate

Diensten

Corporate identity, webdesign en webdevelopment

Uitdaging

Ontwikkel een strakke identiteit en website voor het nieuwe bedrijf Boers Real Estate.

Vastgoed met een visie! Dat is waar Boers Real Estate voor staat. Ze beheersen het spel rondom vastgoed als geen ander en weten daardoor heel doelgericht het rendement van je vastgoed te vergroten, het juiste investeringsobject te vinden en commercieel bedrijfsmatig vastgoed te taxeren. Hierbij draait alles om kansen zien, de juiste invalshoek kiezen en doorpakken. Met veel ambitie en lef, ervaring en commerciële denkkracht leveren zij positieve energie én toekomstperspectief.

Strak, eenvoudig en chique. In onze ogen zijn dit de uitgangspunten waar de nieuwe identiteit voor Boers Real Estate aan moest voldoen. Met het juiste kleurgebruik en de doorvertaling naar de verschillende huisstijlmiddelen hebben we de perfecte balans tussen al deze kenmerken gevonden.

Aansluitend bij de diensten, de doelgroep en de identiteit, wilden we met de website van Boers Real Estate iets unieks uitstralen. Maar, de website moest wel eenvoudig zijn, zodat bezoekers de juiste informatie snel kunnen vinden. Deze combinatie van eenvoud en chique is bereikt door het juiste kleurgebruik en het inzetten van de juiste effecten. Ook heeft Boers Real Estate foto’s laten maken in de kleurstellingen van de website, zodat alles één geheel is.

Resultaat

Binnen de kaders hebben we samen met Boers Real Estate een goed fundament neergelegd om verder te bouwen aan een nieuwe speler in de vastgoedmarkt.