Case van Explorius | Limesquare

Explorius

Geen uitdaging is te groot in een wereld waar letterlijk niets meer onmogelijk is.

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design, Webdesign

Klant

Explorius

Branche

Bouw en projectontwikkeling

Het verhaal van...

Explorius, een projectontwikkelaar waar wij al jaren mee samenwerken om bijzondere vastgoedprojecten te vermarkten. Nu mochten we deze dynamische onderneming zelf onder de loep nemen en herpositioneren. Een prachtige uitdaging met een resultaat waar we beide trots op zijn.

Geen uitdaging is te groot in een wereld waar letterlijk niets meer onmogelijk is. En zo kijkt Explorius ook tegen de wereld aan. Zij zien het als een voorrecht om een significante bijdrage te leveren aan een gebouw of een gebied, staan nooit stil en geloven niet in het herhalen van ‘trucjes’.

Uitdaging

Elke uitdaging verdient zijn eigen oplossing. Door anders te kijken en buiten de comfort zone te durven treden, zijn ze in staat deze nieuwe wegen te bewandelen. Explorius brengt de juiste partijen en personen bij elkaar om samen een visie te realiseren. Dat vraagt om verbeeldingskracht. Verbeeldingskracht is de sleutel tot succes.

Lees meer..

Explorius gelooft dat door een juiste verbinding te creëren — of dit nu de samenwerking tussen klant en leverancier betreft of de verbinding tussen collega’s onderling — er een positieve vibe op gang komt. Explorius verbindt het verleden, heden en de toekomst op unieke wijze, want daardoor kunnen zij een betekenisvol verschil leveren aan vast- en gebiedsontwikkeling.

Oplossing

De visuele identiteit maakt de verbinding en verbeeldingskracht zichtbaar. Gekoppelde letters in het logo en overlapping als symbool voor een nieuwe dimensie. In de beeldtaal wordt deze verbeelding voortgezet met verschillende geometrische basisvormen, waarmee oneindige mogelijkheden voor verbindende concepten van Explorius kunnen worden gerealiseerd: verbeeldingskracht is de sleutel tot succes.

"Het is een voorrecht om een significante bijdrage te leveren aan een gebouw of een gebied"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!