Case van H&S Group | Limesquare

H&S Group

We make your food supply chain work

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Webdesign, Webdevelopment

Klant

H&S Group

Branche

Transport

Het verhaal van...

H&S Group is sinds 1946 dé logistieke dienstverlener voor op maat gemaakte logistieke oplossingen. Het doel van H&S is om onze klanten te ontlasten van hun logistieke lasten. Als Europa's grootste intermodale logistieke dienstverlener organiseren, verwerken en vervoeren zij vloeibaar voedsel in bulk. Met andere woorden: zij maken de voedselvoorzieningsketen werkend.

Uitdaging

H&S Group heeft veel verschillende bv's (Transport, Coldstores, Cleaning & Filling en Logistic Services). Hoe gaan we één uniforme uitstraling richting markt realiseren en zorgen we ervoor dat het geen rommelig geheel wordt?Daarnaast was alleen het logo beschikbaar qua huisstijl. Kies dus voor een stijl voor de website die past bij het logo.

Oplossing

We hebben de websites gebundeld door één complete corporate website te maken. Alle bv's zouden dus hun eigen plekje op deze nieuwe website krijgen. Zo werd het voor klanten en bezoekers ook duidelijker dat men niet alleen voor Coldstores contact zou moeten opnemen met H&S, maar ook Cleaning & Filling of Transport aan de orde kon zijn. Een stukje cross-selling werd door deze benadering dus gestimuleerd.

"It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change."

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!