Case van Hartman | Limesquare

Hartman

De specialist in tuinmeubelen

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design

Klant

Hartman

Branche

Groothandel

Het verhaal van...

Hartman zorgt al sinds de jaren zestig voor gezelligheid en comfort in de tuin. Ze zien hun tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Ze brengen sfeer in je tuin, creëren emoties en staan garant voor ultieme tuinbelevingen. Kortom, meubelen die je laten genieten en ontspannen...

Uitdaging

Ieder jaar brengt Hartman brochures met noviteiten uit, die verspreidt worden in heel Europa. Onze uitdaging was het verder doorontwikkelen van de identiteit en het verzorgen van de art direction.

Oplossing

Binnen de kaders ‘comfort’, ‘quality’ en ‘design’ hebben we de art direction verzorgd en de identiteit van de verschillende thema’s verder ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een clean ontwerp met oog voor detail waarin de producten van Hartman alle aandacht krijgen. De Hartman ‘slash’ vormt letterlijk de kapstok voor alle themaspreads, waar de fotografie nauwkeurig op aansluit. Eigenzinnige typo­grafie in combinatie met frisse kleuren vormen een complementair geheel, die past bij de kwaliteit van een topmerk, dat Hartman is.

"All comes together"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!