De voordeligste heftruckopleider

Klant

Heftruckconcurrent

Diensten

Corporate identity, webdesign en webdevelopment

Uitdaging

Het ontwerpen van een corporate identity en een website die aan de ene kant eenvoud en budget, maar tegelijkertijd vertrouwen en kwaliteit uitstralen.

Heftruckconcurrent is een van de scherpste aanbieders in Nederland als het gaat om heftruckopleidingen, waarbij ze gespecialiseerd zijn in het opvullen van de laatste plekken bij opleiders. Al deze opleidingen zijn vakbekwaam, maar toch voordelig!

De corporate identity straalt de kernwaarden eenvoud, budget, vertrouwen en kwaliteit uit door het gebruik van de juiste kleuren, typografie en gebruik van vormen. Dit vertaalt zich door op de website.

We hebben het mogelijk gemaakt om op de website van Heftruckconcurrent eenvoudig en snel een goedkope heftruckopleiding te boeken. Via de website download je ook meteen het lesboek. De betaling gaat via iDeal, dus makkelijker kan niet! Bij goed resultaat, ontvang je je heftruckcertificaat digitaal. Met name voor ZZP’ers en eenmanszaken is Heftruckconcurrent heel aantrekkelijk, want waarom zou je meer betalen als deze opleiding of herhaling je hetzelfde eindresultaat én dezelfde kwaliteit biedt?

Het succes van heftruckconcurrent is zo groot, dat de websites voor Reachtruckconcurrent, Hijsconcurrent en Hoogwerkerconcurrent nog volgen!

Resultaat

We hebben de vier uiteenlopende kernwaarden eenvoud, budget, vertrouwen en kwaliteit samengebracht in één corporate identity en een website.