Case van Nijhuis Apeldoorn | Limesquare

Nijhuis Apeldoorn

Werken bij Nijhuis bouw Apeldoorn

Meer weten?

Services

Webdesign, Webdevelopment, Fotografie, Communicatie

Klant

Nijhuis bouw Apeldoorn

Branche

Bouw en projectontwikkeling

Het verhaal van...

Met zo’n 112 jaar ervaring en vestigingen in 5 plaatsen hoeven we je vast niet uit te leggen dat Nijhuis de beste woningen kan bouwen. Het verschil zit ‘m in hun werkwijze, het conceptueel werken, de teams in plaats van afdelingen, de visualisatie-technieken, de definitie van vertrouwen en de overtuiging van de kracht die samenwerken met zich meebrengt. Maar ook in de oprechte interesse in elkaar, het verjaardagskaartje en het familiegevoel.

Uitdaging

Nijhuis Apeldoorn zoekt mensen en in een groeiende markt gaat dat niet altijd even gemakkelijk. Hoe laat je potentiële werknemers zien wie Nijhuis is, wat Nijhuis maakt tot wat het vandaag de dag is en waarom het zo mooi is om voor dit bedrijf te mogen werken? Met andere woorden; hoe krijgen we aandacht van de potentiële werknemers voor Nijhuis Apeldoorn?

Oplossing

We hebben een Werken bij-website ontwikkeld, waarbij we van begin tot eind eigen materiaal hebben gebruikt. Zo zijn alle foto's en video's bij Nijhuis Apeldoorn opgenomen, hebben we interviews afgenomen om zo meer informatie te krijgen over de mensen die er werken en hebben we alle teksten zo geschreven dat het nauw aansluit bij de werk- en denkwijze van Nijhuis Apeldoorn.

"Alles voor elkaar"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!