Case van Pike Printings | Limesquare

Pike Printings

Voordelig printwerk met snelle levering

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Webdesign, Webdevelopment

Klant

Pike Printings

Branche

Industrie

Het verhaal van...

Pike Printings, een nieuwe speler in de markt. Pike Printings positioneert zich als een partij die voordelig printwerk snel kan leveren. Heb je geen eigen printer, opslag of wil je geen voorraad? Of wil je liever niet investeren in (dure) printers? Dan moet je bij Pike Printings zijn.Ze zijn een business-to-business partner in printwerk gespecialiseerd in de sign- en reclamebranche.

Uitdaging

Het idee is er, de printer is onderweg, alleen de doorvertaling naar een website en vermarkting is nog niet gemaakt. Hoe spelen we hier (snel) op in en kunnen we ervoor zorgen dat zodra de printer binnen is, Pike Printings ook kan starten? Maar daarnaast; hoe laten we zien dat het ontzettend simpel is om te bestellen, dat de kwaliteit top is en dat de levering binnen 24 uur mogelijk is, zonder dat het een complexe website wordt?

Oplossing

Flexibiliteit, korte lijntjes tussen Pike Printings en Limesquare en een hoge mate van efficiëntie in het proces heeft geleid tot het feit dat de website eerder klaar stond dan de printer. Hoe mooi is dat?

"Een gespecialiseerd en betrouwbare B2B partner in printwerk"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!