Case van Siebert & Wassink | Limesquare

Siebert & Wassink

Liever geïnteresseerd, dan interessant

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design, Internet marketing, Webdesign

Klant

Siebert & Wassink

Branche

Recruitment

Het verhaal van...

Siebert & Wassink. Ze begeleiden organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het adviseren van professionals en leidinggevenden. Het adviesbureau is eigentijds en toonaangevend in Oost-Nederland dankzij de grote betrokkenheid, creatieve en innovatieve zienswijze en het uitmuntende relatiebeheer. Bovendien hebben ze alles onder één dak: uniek door het brede palet aan diensten.

Uitdaging

Ontwikkel een nieuwe positionering met visuele identiteit zodat Siebert & Wassink intern en extern beter kan uitdragen waar ze voor staan. Een groot aantal interviews die we afnamen met zowel medewerkers als klanten van Siebert & Wassink werd de basis voor het opstellen van een nieuw merkpaspoort. Deze nieuwe positionering mochten wij ook vertalen naar een nieuwe passende website.

Oplossing

Toekomstbestendige organisaties creëren door mensen in de juiste positie te brengen, dat is Siebert & Wassink. Kortom, organisaties met het juiste talent versterken. Door de juiste samenwerking ontstaat er synergie. Er is balans en alles valt op z’n plek. Dat is ook de kapstok van de identiteit geworden: Alles op z’n plek wordt toegepast als pay-off en visueel vertaald in de corporate fotobeelden.

Lees meer

Vanuit een helikopterview symboliseren die beelden de juiste posities waarin mensen worden gebracht, versterkt door ‘verschuivende’ beeldkaders. Het logo is flexibel toe te passen omdat het als woordmerk de mogelijkheid geeft de initialen te combineren tot een strak monogram. Ideaal voor de uiteenlopende communicatiemiddelen.

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!