Accountants en fiscalisten die ondernemers laten ondernemen

Klant

SMK Accountants & Fiscalisten

Diensten

Strategie, positionering, identiteit, webdevelopment en webdesign

Uitdaging

SMK Accountants heeft zich sterk uitgebreid, waardoor de behoefte is ontstaan voor een nieuwe positionering en identiteit. Accountantskantoren Hulshof en Rupert zijn beiden overgenomen door SMK en daardoor onderdeel geworden van de nieuwe merkarchitectuur. Ook SMK Audit, de audit tak van SMK, is aan de merkarchitectuur toegevoegd.

SMK Accountants en Fiscalisten is een vooruitstrevend en onafhankelijk kantoor. Ze leveren professioneel werk met kwaliteit; of het nu gaat om bedrijfs- en belastingadviezen, boekhoudkundige vraagstukken of pensioenoplossingen. Het bedrijf kenmerkt zich door betrokkenheid, daadkracht en integriteit. SMK Accountants en Fiscalisten staat als betrokken partner naast de klant, zodat ze kunnen adviseren en ondersteunen met toegevoegde waarde.

Kenmerken van het oude beeldmerk moesten terug te zien zijn in het nieuwe beeldmerk.

Om de verschillende accountantskantoren in de communicatie te ondersteunen bedachten we ook een sterke pay-off. Zowel particulier als zakelijk is jouw zaak op orde bij SMK.

De overgenomen kantoren Rupert en Hulshof zijn onderdeel geworden van SMK. De bedrijfsnaam en originele bedrijfskleur zijn behouden gebleven.