Case van TPRC | Limesquare

TPRC

ThermoPlastic composites Research Center

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Webdesign, Webdevelopment

Klant

TPRC

Branche

Industrie

Het verhaal van...

Het ThermoPlastic composites Research Center (TPRC) in Enschede is in 2009 ontstaan op initiatief van Boeing, Fokker Technologies, TenCate en Universiteit Twente. Het TPRC is een onderzoekscentrum dat zich richt op thermoplastische composieten (lichtgewicht materialen) voor de luchtvaart, automobielindustrie en industriële en consumenten toepassingen. Het TPRC voert, gezamenlijk met haar partners, onderzoeksprojecten uit naar nieuwe thermoplastische composiet procestechnologieën en toepassingen. De laatste jaren vindt er een duidelijke en snelle groei plaats in de toepassing van deze materialen.

Uitdaging

Hoe geven we deze website de juiste structuur mee, zodat het TPRC in de wereld van thermoplastische composieten als autoriteit wordt gezien, maar dat het voor een 'leek' ook begrijpelijk is? Hoe laten we dus zien wat het TPRC allemaal doet, maar ook wat de toegevoegde waarde en USP's zijn van thermoplastische composieten?

Oplossing

De nieuwe website geeft een goed overzicht van wie het TPRC is en wat ze doen. Door de verschillende markten prominent te benoemen op de homepage en in het topmenu laten we zien in welke markten de kennis en onderzoeken van TPRC toegepast worden. Ook worden de onderzoeksthema’s van de roadmap toegelicht. Via de verschillende call-to-actions kunnen bezoekers zich eenvoudig laten informeren over het TPRC, het onderzoek, consultancy en trainingen en de events.

"Een autoriteit op het gebied van thermoplastische composieten"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!