Met E-mailmarketing de perfecte match

Klant

Undutchables

Diensten

Online marketing, e-mail marketing en marketing automation

Uitdaging

Informeer op basis van marketing automation kandidaten van Undutchables op regelmatige basis over nieuwe vacatures die passen bij hun voorkeuren.

Undutchables is dé recruitment partner voor internationale talenten. In Nederland zijn ze de pionier op het gebied van internationale werving en selectie. Ze helpen zowel starters als uitvoerende kandidaten, die vloeiend een andere taal spreken dan Nederlands, hun carrière in Nederland een boost te geven.

Undutchables had de wens om iedere kandidaat dagelijks of wekelijks te informeren over nieuwe vacatures die passen bij hun persoonlijke voorkeuren. Hierdoor blijven ze meer in contact met kandidaten en kunnen ze vacatures sneller en beter invullen.

Samen met Undutchables ontwikkelden we Job-Alert. Een volledig geautomatiseerde workflow. Op basis van voorkeuren en vooraf ingestelde triggers verstuurd de e-mail marketingtool unieke en gepersonaliseerde updates naar kandidaten met een perfecte match.

Resultaat

Job-Alert is inmiddels een bekend begrip geworden onder Undutchables kandidaten. Op basis van vooraf bepaalde voorkeuren versturen we gepersonaliseerde nieuwsbrieven als de perfecte vacature beschikbaar is. Het resultaat? Ruim 1.000.000 verstuurde e-mails en aanzienlijk meer sollicitaties en plaatsingen. En dat volledig geautomatiseerd!