Case van Ventiv | Limesquare

Ventiv

Engineers die uitblinken

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design, Webdesign

Klant

Ventiv

Branche

Recruitment

Het verhaal van...

De arbeidsmarkt op het gebied van engineering verandert. Industriële bedrijven worden steeds projectmatiger ingericht en technische specialisten willen schakelen in projecten om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ventiv wil hierin de vraag, kennis, capaciteit en het aanbod technisch specialisten bij elkaar brengen om zo projecten kwalitatief en effectief op te lossen. Hierbij is de ambitie van de technisch specialist doorslaggevend. Ventiv is voor deze technisch specialist ingericht als optimaal werkgever.

Uitdaging

Creëer een naam en identiteit voor een nieuw op te richten ingenieursbureau gespecialiseerd in het ondersteunen van opdrachtgevers, middels kennis en capaciteit, om engineering projecten effectief, met de juiste kwaliteit en tegen marktconforme kosten op te lossen.

Oplossing

De naam Ventiv is geïnspireerd op het engelse woord ‘inventive’, dat vindingrijk of vernuftig betekent. Om de naam extra kracht bij zetten hebben we ‘Engineers die uitblinken’ als pay-off toegevoegd. Deze bundeling zorgt voor een onderscheidende positionering.

Lees meer

In ‘de blink’, zoals het beeldmerk wordt genoemd, is een technisch specialist en een tandwiel te zien, verwijzend naar de technische markt waarin Ventiv opereert. De blink kan zowel in typografische als in fotografische toepassingen worden gebruikt en is tevens het uitgangspunt van de vormentaal die uniform in de website is doorgevoerd.

"Dé partner in engineering in Oost Nederland"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!