Communicatieadviesbureau

Communicatieadviesbureau

Ben jij op zoek naar een communicatieadviesbureau dat verder gaat dan alleen strategisch advies? Wij zijn Limesquare. Een communicatieadviesbureau met meer dan dertien jaar ervaring. Toen we begonnen, waren we het eerste cross-mediale communicatiebureau in Twente. We zagen de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en hebben ons erin gespecialiseerd dit te combineren met (strategisch) communicatieadvies.

Wij beperken ons als communicatieadviesbureau niet tot strategie. Na een uitgebreide analyse en strategisch advies verzorgen wij graag de volledige implementatie. We laten graag zien dat ons advies het juiste is.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare werkt als communicatieadviesbureau 

Als communicatieadviesbureau hebben wij niet alleen een heldere kijk op jouw communicatie-activiteiten maar hebben we ook oog voor jouw marketing. Waar nodig stellen wij bestaande plannen bij en realiseren impactvolle campagnes die aansluiten op het gegeven communicatieadvies. 

Wij zijn gespecialiseerd in: 

• Strategische communicatie
• Arbeidsmarktcommunicatie
• Product - markt combinaties
• Corporate communicatie
• Doelgroep communicatie
• Overheid communicatie

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare als communicatieadviesbureau allemaal voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat je informeren door een van onze specialisten. We informeren je graag over onze werkwijze en ervaring op het gebied van communicatieadvies.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.