Communicatieadviesbureau in Enschede

Communicatieadviesbureau in Enschede

Heb jij een communicatieadviesbureau in Enschede nodig? Zoek niet verder. Wij zijn Limesquare, een communicatieadviesbureau in Enschede. We hebben al meer dan 13 jaar ervaring met strategisch communicatieadvies. We zijn in 2007 begonnen als het eerste cross-mediale communicatiebureau in Enschede en zelfs van Twente. Ons communicatieadvies gaat altijd verder dan alleen strategisch advies.

Aan het begin van de internetrevolutie zagen wij enorme kansen op het gebied van online marketing. We hebben ons erin gespecialiseerd deze kennis dit te combineren met (strategisch) communicatieadvies. Hierdoor hoeven wij ons niet te beperken tot alleen communicatieadviesbureau en strategie. Wij verzorgen ook de complete implementatie. We laten onze klanten namelijk graag zien dat we het bij het rechte eind hebben.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare werkt als communicatieadviesbureau

Wij hebben als communicatieadviesbureau in Enschede een heldere kijk op de communicatie- en marketingactiviteiten van jouw bedrijf of organisatie. Als het nodig is stellen wij de bestaande plannen bij en creëren we campagnes die aansluiten op het gegeven communicatieadvies. In Enschede werken we voor organisaties als Gemeente Enschede, KunstNonStop, Vredestein, Farwick en SLO

Wij zijn gespecialiseerd in: 

• Strategische communicatie
• Arbeidsmarktcommunicatie
• Product - markt combinaties
• Corporate communicatie
• Doelgroep communicatie
• Overheid communicatie

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare als communicatieadviesbureau in Enschede allemaal voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je informeren door een van onze specialisten. We informeren je graag over onze werkwijze en ervaring op het gebied van communicatieadvies.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.