Communicatieadviesbureau in Hengelo

Communicatieadviesbureau in Hengelo

Ben jij op zoek naar een communicatieadviesbureau in Hengelo? Wij zijn Limequare, een communicatieadviesbureau met meer dan dertien jaar ervaring dat verder gaat dan alleen strategisch advies. Toen wij begonnen waren we het eerste cross-mediale communicatiebureau in Twente. We werken vanuit Enschede maar onze roots liggen in Hengelo. Toen wij de ontwikkelingen op het gebied van online marketing zagen hebben wij ons erin gespecialiseerd dit te combineren met (strategisch) communicatieadvies.

Als communicatieadviesbureau beperken wij ons niet tot strategie. Na een volledige analyse en kundig strategisch advies verzorgen wij ook de complete implementatie. We laten namelijk graag zien dat ons advies het juiste is.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare werkt als communicatieadviesbureau

Wij hebben als communicatieadviesbureau in Hengelo niet alleen een heldere kijk op de communicatie-activiteiten van jouw bedrijf of organisatie, we hebben ook oog voor jullie marketing. Als het nodig is stellen wij de bestaande plannen bij en creëren we impactvolle campagnes die aansluiten op het gegeven communicatieadvies. In Hengelo werken we voor organisaties als Jonge Poerink, BLOM opleidingen, GP Plants en Eurus.

Wij zijn gespecialiseerd in: 

• Strategische communicatie
• Arbeidsmarktcommunicatie
• Product - markt combinaties
• Corporate communicatie
• Doelgroep communicatie
• Overheid communicatie

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare als communicatieadviesbureau allemaal voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat je informeren door een van onze specialisten. We informeren je graag over onze werkwijze en ervaring op het gebied van communicatieadvies.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.