Communicatieadviesbureau in Twente

Communicatieadviesbureau in Twente

Op zoek naar een communicatieadviesbureau in Twente dat verder kijkt dan de strategie? Wij zijn Limesquare, een communicatieadviesbureau in Twente met meer dan dertien jaar ervaring op het gebied van strategisch communicatieadvies. Toen wij in 2007 begonnen waren we het eerste cross-mediale communicatiebureau in Twente. Bij ons gaat communicatieadvies altijd verder dan alleen strategisch advies.

We zagen aan het begin van de internetrevolutie mooie mogelijkheden om online marketing te combineren met strategisch communicatieadvies. In de afgelopen jaren hebben we ons hierin gespecialiseerd. Hierdoor zijn wij als communicatieadviesbureau in staat om naast het communicatieadvies ook de complete implementatie te verzorgen.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare werkt als communicatieadviesbureau

Wij hebben als communicatieadviesbureau in Twente een heldere kijk op de communicatie- en marketingactiviteiten van jouw bedrijf of organisatie. Als het nodig is stellen wij de bestaande plannen bij en creëren we campagnes die aansluiten op het gegeven communicatieadvies. In Twente werken we voor organisaties als BLOM opleidingen, GGD Twente, Vredestein, Itannex en SMK Accountants

Wij zijn gespecialiseerd in: 

• Strategische communicatie
• Arbeidsmarktcommunicatie
• Product - markt combinaties
• Corporate communicatie
• Doelgroep communicatie
• Overheid communicatie

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare als communicatieadviesbureau in Twente allemaal voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je informeren door een van onze specialisten. We informeren je graag over onze werkwijze en ervaring op het gebied van communicatieadvies.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.