Awareness

Naamsbekendheid creëren

Hoe groot is jouw naamsbekendheid onder je doelgroep? Hoe onderscheid je je van je concurrenten en in hoeverre voelen potentiële klanten zich vertrouwt met jouw merk, product of dienst? Deze vragen heb je jezelf vast weleens gesteld. Het creëren van awareness speelt namelijk een belangrijke rol in het succes van jouw organisatie. Geen idee hoe je brand awareness creëert? Wij helpen je om de populairste van de klas te worden!

Lees verder

Awareness voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Strategie diensten

Brand Identity

Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen. Wij helpen jou bij het definiëren en het vertellen van dat verhaal.
Lees meer

Business Strategy

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie? Samen met jou maken we inzichtelijk wat je doelen zijn en welke positionering van je organisatie in de markt hierbij hoort.
Lees meer

Marketing Strategy

Om je doelgroep aan te spreken is het belangrijk dat je de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste marketingkanaal communiceert. Hierbij is het maken van een marketingstrategie een belangrijke eerste stap.
Lees meer

Employer branding

Zet je in op recruitment en het werven van personeel, maar vind je het lastig om de juiste medewerkers te vinden én te binden aan jouw organisatie? Dan biedt employer branding uitkomst!
Lees meer

Bewustzijn en vertrouwen

Het woord ‘awareness’ betekent letterlijk ‘bewustzijn’. Dit is precies waar het om draait: je wilt dat jouw doelgroep zich bewust is van het bestaan van jouw merk, product of dienst. Sterker nog, awareness creëren draait om ‘top of mind’ zijn en naamsbekendheid creëren bij je doelgroep. Je doelgroep heeft een positief beeld van jouw merk, waardoor het vertrouwen in je merk groeit en consumenten overgaan tot aanschaf van jouw product of dienst.

Onze aanpak

Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep kennismaakt met je merk, product of dienst. We zoeken naar de perfecte mix van on- en offline middelen en kanalen om jouw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap aan te spreken. Het doel? Awareness en naamsbekendheid creëren. Zichtbaar zijn en herkend worden!