Business Strategy

Een heldere bedrijfsstrategie

Hoe gaan we ons verder ontwikkelen? Wat willen we bereiken? Welke prioriteiten stellen we? Hebben we nieuwe werknemers nodig? Dit zijn een aantal vragen die jij je als organisatie stelt bij het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie. Heb je geen idee hoe dit je dit goed aanpakt? Wij helpen je graag! Samen met jou maken we inzichtelijk wat je doelen zijn en welke positionering van je organisatie in de markt hierbij hoort.

Lees verder

Business Strategy voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Strategie diensten

Brand Identity

Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen. Wij helpen jou bij het definiëren en het vertellen van dat verhaal.
Lees meer

Marketing Strategy

Om je doelgroep aan te spreken is het belangrijk dat je de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste marketingkanaal communiceert. Hierbij is het maken van een marketingstrategie een belangrijke eerste stap.
Lees meer

Employer branding

Zet je in op recruitment en het werven van personeel, maar vind je het lastig om de juiste medewerkers te vinden én te binden aan jouw organisatie? Dan biedt employer branding uitkomst!
Lees meer

Awareness

Hoe groot is jouw naamsbekendheid onder je doelgroep? Hoe onderscheid je je van je concurrenten en in hoeverre voelen potentiële klanten zich vertrouwt met jouw merk, product of dienst? Deze vragen heb je jezelf vast weleens gesteld.
Lees meer

Wat is een bedrijfsstrategie?

Een bedrijfsstrategie is een plan waarin de doelen van je organisatie beschreven staan en hoe je deze doelen gaat bereiken. Een strategisch businessplan helpt je om op koers te blijven. Een aantal voordelen van het hebben van een bedrijfsstrategie zijn dat je je onderscheidt van de rest, het is richtingbepalend voor alle beslissingen in de komende jaren en het brengt duidelijkheid. Wij helpen je bij het opstellen van jouw strategie. Tijdens een brainstormsessie gaan we terug naar de basis, het fundament van je organisatie. We brengen in beeld waar je goed in bent, wat je organisatie te bieden heeft en welke (potentiële) klanten daar behoefte aan hebben.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij toe aan een heldere bedrijfsstrategie? Wil je een duidelijke stip aan de horizon? Wij helpen je graag! We gaan terug naar de basis en vanuit daar ontwikkelen we een duidelijke strategie voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking. Met een onderbouwd plan realiseren wij jouw doelstellingen.

Wil jij ook je strategie aanscherpen?

Neem dan contact op met Eeke. Ze helpt je graag met een haarscherpe en heldere strategie.