Concept

Jouw identiteit en ambitie vormgeven

Bij ons kun je terecht voor al je grafische vormgeving. Wij denken met je mee en adviseren je in de keuzes die er zijn. Wij geven je huisstijl, briefpapier, brochures, uitnodigingen, posters, nieuwsbrieven, productverpakkingen, reclame en interne communicatie op een unieke en creatieve manier vorm. Dit is meer dan alleen een ontwerp maken. We geloven erin dat eerst het uitdenken van een sterk concept de juiste manier is. Wij maken een concept dat aansluit bij jouw identiteit en ambitie.

Lees verder

Concept voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Design diensten

Infographics

Door gebruik te maken van een infographic versterk je je boodschap. De combinatie van afbeeldingen en tekst zorgt ervoor dat informatie op een snelle en duidelijke manier wordt gecommuniceerd.
Lees meer

Motion en video

Ingewikkelde boodschappen zijn niet altijd makkelijk over te brengen. Een motion of een video kan de oplossing bieden voor jou. Door het gebruik van beweging, illustraties, afbeeldingen, video en geluid communiceer je jouw verhaal naar de buitenwereld.
Lees meer

Stationary

De vraag naar een creatieve huisstijl is groter dan ooit. Van visitekaartjes, mappen en stickers tot briefpapier zoals offertes, pakbonnen en enveloppen. Door jouw unieke, visuele identiteit door te voeren op al je stationary, zorg je voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.
Lees meer

Wat is een concept?

Een concept is een verzamelnaam voor meerdere ontwerpen op het gebied van grafische vormgeving. En grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën voor verschillende media, met als doel om iets te delen met je doelgroep. Via de vormgeving en de visuele identiteit, zoals het logo en huisstijl, geef je als organisatie aan waar je voor staat.

Grafisch ontwerp is veel meer dan alleen iets moois maken. Of het nu gaat om een brochure, website, huisstijl of banner, het is belangrijk dat het visueel aansluit op de behoefte van jouw identiteit, doelgroep en ambitie. Hierin is conceptueel denken belangrijk. Dit doen we door ons te verdiepen in alle mogelijkheden van elk soort publicatie en passen dit toe.

Ben jij toe aan een uitgebreid en mooi concept voor jouw bedrijf? En wil je gebruik maken van unieke grafische vormgeving? Dan zijn wij de juiste samenwerkingspartner! We ontwikkelen voor jou de mooiste concepten en waarborgen hierbij hoge kwaliteit. Ben je benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Wat is jouw uitdaging? Wij hebben de oplossing.