Email marketing

Een veelzijdig communicatiekanaal

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal. E-mail marketing is het ideale kanaal om in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, nieuwe leads te verzamelen of juist om meer te verkopen aan je bestaande klanten.

Lees verder

Email marketing voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer

Wat is email marketing?

E-mailmarketing is een directe vorm van marketing waarbij het bericht gelijk naar de ontvanger gestuurd wordt. Als organisatie stuur je e-mails naar geïnteresseerden of klanten. In deze e-mails vind je bijvoorbeeld nieuws, aanbiedingen, aankoopbevestigingen of een klanttevredenheids­onderzoek.


Het inzetten van e-mailmarketing is relatief goedkoop en heeft gemiddeld de hoogste ROI van alle online marketingkanalen. Zoals hierboven genoemd is het niet alleen het verzenden van een nieuwsbrief, maar is het onder andere belangrijk dat je de juiste e-mailadressen verzameld, de nieuwsbrief relevante (nieuws)items bevat en de e-mail goed wordt afgeleverd. We kunnen ons voorstellen dat het bij veel organisaties ‘even tussendoor’ wordt opgemaakt en gepland. Wij kunnen de gehele e-mailmarketing voor jou verzorgen en dat is waar onder andere onze toegevoegde waarde ligt! Ook bekijken we de mogelijkheden van marketing automation voor je organisatie.

Wat kunnen wij voor je doen?

Weet je niet goed waar je moet beginnen of heb je simpelweg geen tijd om het maximale resultaat uit jouw e-mailmarketing te halen? Wij kunnen je helpen! Van het adviseren tot het geheel verzorgen van jouw e-mailmarketing, we kijken samen waar behoefte aan is en hoe wij je kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.