Employer branding

Zet je bedrijf op de kaart

Zet je in op recruitment en het werven van personeel, maar vind je het lastig om de juiste medewerkers te vinden én te binden aan jouw organisatie? Dan biedt employer branding uitkomst! Employer branding gaat niet alleen om het aantrekken van nieuw personeel, maar ook over het behouden van je huidige personeel. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder

Employer branding voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Strategie diensten

Brand Identity

Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen. Wij helpen jou bij het definiëren en het vertellen van dat verhaal.
Lees meer

Business Strategy

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie? Samen met jou maken we inzichtelijk wat je doelen zijn en welke positionering van je organisatie in de markt hierbij hoort.
Lees meer

Marketing Strategy

Om je doelgroep aan te spreken is het belangrijk dat je de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste marketingkanaal communiceert. Hierbij is het maken van een marketingstrategie een belangrijke eerste stap.
Lees meer

Awareness

Hoe groot is jouw naamsbekendheid onder je doelgroep? Hoe onderscheid je je van je concurrenten en in hoeverre voelen potentiële klanten zich vertrouwt met jouw merk, product of dienst? Deze vragen heb je jezelf vast weleens gesteld.
Lees meer

Het DNA van jouw bedrijf

Met employer branding ontwikkel je een voorkeurspositie in de markt, door het DNA van jouw organisatie naar buiten te brengen. Je zet jezelf op de kaart en laat zien wat jouw bedrijf en je medewerkers zo bijzonder maakt. Het opzetten van een werken-bij website, adverteren en inzetten op effectieve videografie vormen een onderdeel van een succesvolle employer branding. Van begin tot eind, van strategie tot resultaat, wij helpen je hierbij!

Onze aanpak

Wij communiceren met toekomstig talent. Hierin is het DNA van jouw organisatie de aantrekkingskracht en juist dít DNA zetten we in. We gaan terug naar de kern en gaan in gesprek met jouw personeel en management om dit DNA naar boven te halen. We richten ons op alle geschikte kandidaten, zodat ook mensen die niet actief op zoek zijn getriggerd worden. Het doel? Talent aantrekken dat bij jouw organisatie past én dit talent behouden!