Integrations

Maatwerk koppelingen

Koppelingen en integraties maken je leven makkelijker. Ze breiden de mogelijkheden van je website uit en besparen je veel tijd. Om volledig aan te sluiten bij jouw wensen, ontwikkelen wij de koppelingen en integraties waar jij behoefte aan hebt.

Lees verder

Integrations voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Development diensten

Webdesign

Je website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen. Daarom is het van belang dat het past bij jouw kernwaarden, doelgroep en ambitie. En een goed webdesign is doordacht, functioneel, conversiegericht en meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken.
Lees meer

Web development

Je website is een van je voornaamste communicatiemiddelen. Daarom is web development een belangrijk proces. Elke website heeft een ander doel en een andere doelgroep. Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website, brengen we in kaart wat je doel is en wie je met de website wilt bereiken.
Lees meer

Applicaties

Ben jij op zoek naar een tool waar jij bijvoorbeeld al je documenten kunt ordenen, de gegevens van deze documenten in een dashboard kunt tonen of heb je een andere uitdaging? Wij denken graag met je mee!
Lees meer

Met integraties en koppelingen breid je je mogelijkheden uit

Typ een zoekwoord in Google en binnen no-time hebben bezoekers jouw website gevonden.

Dat een goed werkende website vandaag de dag een must is, hoeven we je niet te vertellen.

Maar, soms is er meer nodig om je bedrijf en de gebruikte systemen succesvol te managen. Het integreren van deze achterliggende systemen kan de oplossing zijn. Door het Content Management Systeem (CMS) van je website te koppelen aan externe systemen, tools of software, breiden we de mogelijkheden van je website uit en helpen we je aan een efficiënte werkwijze.

Onze aanpak

Een koppeling of integratie is vaak maatwerk. Voor de realisatie van deze koppelingen en integraties kijken we samen met jou welke systemen er nodig zijn en bespreken we jouw wensen. Hebben we de juiste integraties en koppelingen bepaald? Dan richten wij deze in. Om er zeker van te zijn dat er geen data verloren gaat, testen we de integraties uitgebreid.

Er zijn ontzettend veel integraties en koppelingen mogelijk. Naast het integreren van bestaande systemen, bouwen we ook maatwerk plug-ins. Benieuwd wat voor jou de beste mogelijkheden zijn? Wij helpen je deze keuze maken en koppelen de externe systemen aan je CMS!