Motion en video

Krachtige communicatie

Ingewikkelde boodschappen zijn niet altijd makkelijk over te brengen. Een motion of een video kan de oplossing bieden voor jou. Door het gebruik van beweging, illustraties, afbeeldingen, video en geluid communiceer je jouw verhaal naar de buitenwereld. Je boodschap wordt binnen een korte tijd helder en krachtig overgebracht naar iedereen die binnen je doelgroep valt. Denk hierbij aan bedrijfsfilms, animaties, branded content of promotiefilms.

Lees verder

Motion en video voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Design diensten

Concept

Bij ons kun je terecht voor al je grafische vormgeving. Wij denken met je mee en adviseren je in de keuzes die er zijn.
Lees meer

Infographics

Door gebruik te maken van een infographic versterk je je boodschap. De combinatie van afbeeldingen en tekst zorgt ervoor dat informatie op een snelle en duidelijke manier wordt gecommuniceerd.
Lees meer

Stationary

De vraag naar een creatieve huisstijl is groter dan ooit. Van visitekaartjes, mappen en stickers tot briefpapier zoals offertes, pakbonnen en enveloppen. Door jouw unieke, visuele identiteit door te voeren op al je stationary, zorg je voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.
Lees meer

De voordelen van het gebruik van motion en video zijn onder andere dat de inhoud langer blijft hangen, omdat mensen graag kijken naar bewegende beelden. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Om voor jou de juiste video of motion te maken is het belangrijk om het doel en de doelgroep van tevoren in kaart te brengen. Dit doen we samen tijdens een brainstormsessie. Als we alle informatie hebben, gaan we aan de slag.

Wat zijn motion en video?

Motion graphics zijn video animaties bewegende grafische elementen of teksten in een video. Dit kan een animatie zijn, maar kunnen ook bewegende beelden van bijvoorbeeld het logo van je bedrijf zijn. Het verschil tussen een motion en een video is dat een motion eenvoudig aangepast kan worden en bij een real-life video is dit niet het geval.

Een animatie of video laten maken

Wil jij weten hoe jij een animatie of video het beste in kunt zetten? We helpen je om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Wij gaan samen met jou aan de slag om dit op een goede manier aan te pakken en hiermee resultaten te behalen.