Offline advertising

Breng je product of dienst onder de aandacht

Offline advertising. Klinkt dit voor jou een beetje ouderwets? We weten allemaal dat online advertising hot en happening is, maar betekent dit dat we offline advertising moeten vergeten? Zeker niet! Marketingcampagnes met offlinekanalen vormen vaak een fundamenteel onderdeel van de marketingstrategieën van veel bedrijven. En dat is niet voor niks!

Lees verder

Offline advertising voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Offline marketing diensten

Flyers, brochures en catalogussen

Of het nou flyers, brochures of catalogussen zijn, offline promotiemateriaal blijft populair. Met een duidelijke boodschap, een uniek ontwerp en de juiste verspreiding zet je mensen razendsnel aan tot actie.
Lees meer

Verpakkingen

Betrap jij jezelf er ook weleens op dat je kiest voor het product met de mooiste verpakking? Dat is niet zo gek! Onderzoek toont aan dat een opvallende verpakking je koopintentie verhoogt.
Lees meer

Breed inzetbaar

Onder offline advertising verstaan we het promoten van je dienst of product, zonder het gebruik van digitale media. Denk bij offline advertising aan folders, billboard, visitekaartjes, posters en brochures, maar ook aan televisie, radioreclames of vlaggen en wanden. Waar je je met online advertising op hele specifieke doelgroep kunt richten, worden je offline advertenties blootgesteld aan de massa. Offline communicatie is dus breed inzetbaar.

Onze aanpak

Doordat we alle werkzaamheden voor on- en offline uitingen onder één dak uitvoeren, zorgen we ervoor dat je on- en offline advertising goed op elkaar aansluiten en zorgen we voor merkuniformiteit in al je uitingen. Zo versterken on- en offline advertising elkaar!