Search Engine Optimalization (SEO)

De basis voor een goede website

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing. Dit zorgt ervoor dat jouw website organisch op relevante zoektermen wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Het optimaliseren van SEO is een specialisme waarin wij je kunnen ondersteunen of helemaal voor jou kunnen oppakken. We kijken goed naar hoe we je website en content kunnen optimaliseren om het beste resultaat te behalen.

Lees verder

Search Engine Optimalization (SEO) voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer

Wat is SEO?

Bij het optimaliseren van Search Engine Optimalization, afgekort SEO, leg je het fundament voor een goede website. Dit geldt voor de gebruikersvriendelijkheid, de relevantie, linkbuilding en de vindbaarheid van je website. Als je kijkt naar het optimaliseren van SEO, gaat dit vaak over het maken van kleine aanpassingen in delen van je website. Afzonderlijk lijken deze delen kleine verbeteringen, maar wanneer deze gecombineerd worden met andere optimalisaties, hebben deze wijzigingen aanzienlijke invloed op de gebruikerservaring van je website en prestaties van je site in organische zoekresultaten. Het resultaat van SEO-optimalisatie laat vaak even op zich wachten, maar je krijgt er een langdurig effect voor terug: meer relevante bezoekers én conversies.


SEO gaat niet alleen maar over het realiseren van aanpassingen op de website en in de gebruiksvriendelijkheid. Belangrijk is ook dat de teksten op de website goed geschreven zijn en bijdragen aan een hoger zoekresultaat in Google. SEO-vriendelijke teksten schrijven kan een redelijke uitdaging zijn. Hoeveel woorden gebruik je? Welke woorden zijn belangrijk? Hoe bouw je een goede SEO-tekst op? Dit zijn een aantal belangrijke vragen die je je vooraf stelt bij het schrijven van tekst.

Wij helpen je verder

We adviseren en ondersteunen je organisatie bij het optimaliseren van jouw website. Ook kun je ervoor kiezen om het geheel uit te besteden. Ben je benieuwd hoe wij hierin kunnen samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij ook je strategie aanscherpen?

Neem dan contact op met Eeke. Ze helpt je graag met een haarscherpe en heldere strategie.