Social media

In gesprek met je doelgroep

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website. De berichten die geplaatst worden moeten aansluiten bij je doelgroep en een dialoog op gang brengen, anders blijft het eenrichtingsverkeer. Dit begint allemaal bij een heldere social media strategie. Een strategie lijkt misschien overbodig, het is dan ook verleidelijk om ‘gewoon’ te beginnen. Toch is het essentieel om je strategie vooraf uit te werken en vanuit daar de uitvoering en monitoring te realiseren.

Lees verder

Social media voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer
In gesprek met je doelgroep

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een marketingtechniek waarbij social media kanalen, zoals Facebook, YouTube, Instagram, TikTok of Snapchat, ingezet worden om te communiceren met jouw doelgroep en om op deze manier marketingdoelstellingen te behalen. Het is een interactieve vorm van marketing; er ontstaat een dialoog tussen de zender – jij – en de ontvanger – je doelgroep. Met het inzetten van social media heb je de mogelijkheid om dichterbij je doelgroep te komen. Je spreekt je doelgroep zelf en zo luister je, kom je erachter waar ze behoefte aan hebben en wat ze aanspreekt. Daarnaast vergroot je de online aanwezigheid van je bedrijf en het bereik van je merk. Je bent beter zichtbaar. Hierdoor zullen consumenten je merk, bedrijf of producten beter herinneren.

De toegevoegde waarde van Limesquare

Ben jij benieuwd wat social media voor jou kan betekenen en kan jij niet wachten om te starten met social media? We gaan graag met jou in gesprek om te kijken waarin wij je kunnen ondersteunen. Heb je binnen jouw organisatie onvoldoende tijd of aandacht hiervoor? Dan is het mogelijk om je hele social media beheer bij ons neer te leggen.

Maar het is ook mogelijk dat wij jouw campagnes en advertenties ontwikkelen op social media, alles monitoren of alleen een adviserende rol hebben. Samen met jou bepalen we hoe we onze samenwerking vormgeven om jouw doelstellingen te behalen!