Verpakkingen

Opvallend en uniek

Betrap jij jezelf er ook weleens op dat je kiest voor het product met de mooiste verpakking? Dat is niet zo gek! Onderzoek toont aan dat een opvallende verpakking je koopintentie verhoogt. Dit maakt verpakkingsmateriaal tot één van de beste offline reclamemiddelen.

Lees verder

Verpakkingen voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Offline marketing diensten

Offline advertising

Offline advertising. Klinkt dit voor jou een beetje ouderwets? We weten allemaal dat online advertising hot en happening is, maar betekent dit dat we offline advertising moeten vergeten? Zeker niet!
Lees meer

Flyers, brochures en catalogussen

Of het nou flyers, brochures of catalogussen zijn, offline promotiemateriaal blijft populair. Met een duidelijke boodschap, een uniek ontwerp en de juiste verspreiding zet je mensen razendsnel aan tot actie.
Lees meer

Over de streep

Verpakkingsmateriaal is een succesvolle manier om op te vallen en de aandacht van je doelgroep te trekken. Ze verleiden je potentiële klant tot een aankoop en spelen dan ook een belangrijke rol in de customer journey. Maar wat spreekt je doelgroep aan en hoe geef je dit vorm? Wij weten hoe je jouw klant over de streep trekt!

Onze aanpak

We zorgen ervoor dat jouw producten er aantrekkelijk uitzien en een meerwaarde zijn voor je klant. We duiken in je doelgroep, onderzoeken wat ze aanspreekt en zetten deze informatie om in opvallende en unieke verpakkingen passend bij je huisstijl.