Web development

Een website die bij jou past

Je website is een van je voornaamste communicatiemiddelen. Daarom is web development een belangrijk proces. Elke website heeft een ander doel en een andere doelgroep. Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website, brengen we in kaart wat je doel is en wie je met de website wilt bereiken.

Lees verder

Web development voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Development diensten

Webdesign

Je website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen. Daarom is het van belang dat het past bij jouw kernwaarden, doelgroep en ambitie. En een goed webdesign is doordacht, functioneel, conversiegericht en meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken.
Lees meer

Applicaties

Ben jij op zoek naar een tool waar jij bijvoorbeeld al je documenten kunt ordenen, de gegevens van deze documenten in een dashboard kunt tonen of heb je een andere uitdaging? Wij denken graag met je mee!
Lees meer

Integrations

Koppelingen en integraties maken je leven makkelijker. Ze breiden de mogelijkheden van je website uit en besparen je veel tijd. Om volledig aan te sluiten bij jouw wensen, ontwikkelen wij de koppelingen en integraties waar jij behoefte aan hebt.
Lees meer

Wat is web development?

Web development is een verzamelnaam voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webdesign omzetten in techniek, het programmeren van code en het realiseren van maatwerk. De website maken is een doorlopend proces, we voeren continu optimalisaties door.

Onze werkwijze

Op basis van een boomstructuur bepalen we hoeveel unieke lay-outs en welke maatwerk koppelingen er zijn. Deze unieke lay-outs komen allemaal terug in zowel de wireframe- als de ontwerpfase. Zijn beide fases akkoord bevonden, dan plannen we onze interne technische kick-off en gaan onze developers aan de slag.

We maken gebruik van veel interne controles en testen ons werk. Als we tevreden zijn, zorgen we ervoor dat jij een duidelijk demo krijgt met een heldere CMS-uitleg. In de tijd dat wij bezig zijn met de technische realisatie van je website, kan jij alvast starten met het schrijven of redigeren van de content dat op de website geplaatst moet worden. Heb je hier geen tijd voor? Wij bieden de mogelijkheid om de fotografie, videografie, de content schrijven en de website vullen uit handen te nemen. Dit doen we uiteraard in goed overleg met jou!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen specifieke maatwerk wensen hebt voor je website. Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor Onlime. We maken dan binnen een hele korte tijd een website waar je een maandelijks bedrag voor betaalt. Dit bieden we aan in een abonnementsvorm.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met een nieuwe website? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je liever een website abonnement?

Een complete website en alles wat erbij hoort, geregeld voor een vast bedrag per maand!