Internetmarketing Enschede

Internetmarketing Enschede

Heb je advies nodig op het gebied van internetmarketing in Enschede? Wij zijn Limesquare, een marketingbureau in Enschede met een sterke focus op internetmarketing. In 2007 waren we het eerste marketingbureau in Enschede dat internetmarketing combineerde met offline marketing zoals men toen nog gewend was. We zagen facebook opkomen, Hyves ondergaan en Google groot worden. We kennen Google Analytics uit ons duimpje en werken op basis van data en creativiteit. Voor ons is er geen plek op het internet onbekend en al jaren een betrouwbare partner voor internetmarketing.

Wij realiseren impactvolle campagnes voor grote en kleine merken in Enschede of ver daarbuiten. Voor onder meer Boers&Lem, Gemeente Enschede, Werkplein Enschede, SMK-accountants, Vredestein en Fellini verzorgen wij de internetmarketing.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare jou helpt met je internetmarketing

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen! Alles staat of valt met een heldere en concrete doelstelling. Aan de hand van een duidelijke strategie bepalen we welke internetmarketing tools en mogelijkheden bij jouw doel passen. Door dagelijks te monitoren en waar nodig aanpassingen door te voeren zorgen we ervoor dat rapportages geen verassingen bevatten.

Internetmarketing als abonnement

Wij bieden internetmarketing aan voor campagnes of op een structurele basis zodat je constant onder de aandacht van je doelgroep blijft. Per maand spreken we af wat we doen en zetten we in wat nodig is. Dit doen we in de vorm van een abonnement. Je kiest zelf welk abonnement het best bij jou past en welke middelen voor internetmarketing nodig hebt. Zo werken wij altijd binnen de afgesproken uren en voorkomen we ongewenste verrassingen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare op het gebied van internetmarketing voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je informeren. We praten je graag bij over het creëren van visuele identiteiten, heldere positionering, krachtige website of effectieve internetmarketing.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.