Internetmarketing Twente

Internetmarketing Twente

Ontbreekt het jou aan de juiste kennis over internetmarketing en ben je op zoek naar een bureau in Twente om jou daar bij te helpen? Wij zijn Limesquare, we hebben al 13 jaar ervaring met internetmarketing. In 2007 begonnen als het eerste marketingbureau in Twente dat internetmarketing combineert met offline marketing. Door onze ruime ervaring kent het internet voor ons geen geheimen meer en bewegen we ons makkelijk over de digitale snelweg. We zagen Facebook opkomen, Hyves ondergaan en Google groter worden. Door gebruik te maken van slimme tools als Active Campaign, Creator studio, datastudio en Bannersnack houden we tijd over voor onze klanten.

Voor zowel grote als kleine bedrijven in Twente realiseren we impactvolle campagnes . Voor onder meer BLOM opleidingen, Vredestein, Nijhuis bouw en Undutchables verzorgen wij de internetmarketing.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare jou helpt met je internetmarketing

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen! Alles staat of valt met een heldere en concrete doelstelling. Aan de hand van een duidelijke strategie bepalen we welke internetmarketing tools en mogelijkheden bij jouw doel passen. Door dagelijks te monitoren en waar nodig aanpassingen door te voeren zorgen we ervoor dat rapportages geen verassingen bevatten.

Internetmarketing als abonnement

Wij bieden internetmarketing aan voor campagnes of op een structurele basis zodat je constant onder de aandacht van je doelgroep blijft. Per maand spreken we af wat we doen en zetten we in wat nodig is. Dit doen we in de vorm van een abonnement. Je kiest zelf welk abonnement het best bij jou past en welke middelen voor internetmarketing nodig hebt. Zo werken wij altijd binnen de afgesproken uren en voorkomen we ongewenste verrassingen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare op het gebied van internetmarketing voor jou in Twente kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je informeren. We praten je graag bij over het creëren van visuele identiteiten, heldere positionering, krachtige website of effectieve internetmarketing.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.


Waar kunnen wij jou bij helpen?

Geef ons je zoekopdracht en wij zullen je helpen.