Werken aan groene oplossingen

Farwick is een hoveniersbedrijf met de focus op innovatie en ontwikkeling van het duurzaam vergroenen van buitenruimte en gebouwen. Maar Farwick kent een ver verleden. Zo heeft elke generatie zijn eigen specialisme uitgeoefend. Van bloemisterij en boomkwekerij naar tuinontwerp en tuinaanleg. Dit verhaal mag verteld worden. Zeker na zo'n mooi jubileum van 125 jaar!

Het complete plaatje

We hebben voor Farwick het complete plaatje gerealiseerd. Van een tijdlijn met een gaaf design tot de verpakking van het cadeau. Daarnaast hebben we ook de webpagina geschreven zodat niet alleen klanten, werknemers en partners het jubileum vieren, maar ook elke websitebezoeker op de hoogte is van deze prestatie. Want zo’n mijlpaal laat je niet zomaar aan je voorbijgaan.

Terug in de tijd

De afgelopen decennia is er veel veranderd. Logisch, want de wereld verandert, elke generatie is anders én ieder heeft zijn eigen interesses. Maar alles wat ze doen, doen ze met hetzelfde doel: de wereld een stukje groener maken. Deze visie hebben we omgetoverd naar een tijdlijn volledig in de stijl van Farwick.

Een primeur

Voor al hun klanten, werknemers en partners hebben ze een primeurtje: een zelf gebrouwen biertje. Ter ere van het 125 jaar jubileum. Dié liefde en hun vakmanschap proef je. Aan ons de eer om het bieretiket en bierpakket te ontwerpen.

Vier generaties - één begrip

Het verhaal van Farwick wordt verteld door middel van een folder met een unieke vouwwijze. Aan de binnenkant is de tijdlijn te zien en aan de buitenkant zie je ‘de roots’ van het familiebedrijf. Maak kennis met Joseph, Benno, Bert en Han!

Landingspagina

Als je als websitebezoeker een kijkje neemt op de website van Farwick ontkom je er niet aan. Farwick: 125 jaar is daarop duidelijk terug te zien. We hebben een extra landingspagina geschreven die heel het jaar 2023 zichtbaar blijft op de website. Want niet elke websitebezoeker is een partner, klant of werknemer. Dus zo is iedereen op de hoogte van dit jubileum!