Online marketing in Hengelo

Online marketing in Hengelo

Heb jij hulp of ondersteuning nodig op het gebied van online marketing in Hengelo? Wij zijn Limesquare, een online marketingbureau in Hengelo met meer dan dertien jaar ervaring. Toen wij begonnen waren wij het eerste bureau dat online marketing combineerde met offline marketing. We hebben hierdoor ruime ervaring met online marketing. Het internet kent voor ons dan ook geen enkel geheim meer. We zagen facebook opkomen, Hyves ondergaan en Google groter worden.

We gebruiken een aantal slimme tools zoals Active Campaign, Creator studio, datastudio en Bannersnack. Hierdoor houden wij tijd over voor onze klanten en kunnen we inspelen op nieuwe trends op het gebied van online marketing. In Hengelo ondersteunen we een aantal grote en bekende bedrijven met online marketing. Voor onder meer BLOM opleidingen, GP Plants, Jonge Poerink en Gemeente Hengelo ontwikkelen wij campagnes met behulp van online marketing.

Leer ons kennen

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bekijk onze cases of neem contact met ons op.

Hoe Limesquare jou helpt met je online marketing

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen! Alles staat of valt met een heldere en concrete doelstelling. Aan de hand van een duidelijke strategie bepalen we welke online marketingtools en mogelijkheden bij jouw doel passen. Door dagelijks te monitoren en waar nodig aanpassingen door te voeren zorgen we ervoor dat rapportages geen verassingen bevatten.

Online marketing als abonnement

Wij bieden online marketing aan voor campagnes of op een structurele basis zodat je constant onder de aandacht van je doelgroep blijft. Per maand spreken we af wat we doen en zetten we in wat nodig is. Dit doen we in de vorm van een abonnement. Je kiest zelf welk abonnement het best bij jou past en welke middelen voor online marketing nodig hebt. Zo werken wij altijd binnen de afgesproken uren en voorkomen we ongewenste verrassingen.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat Limesquare op het gebied van online marketing in Hengelo voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je informeren. We praten je graag bij over het creëren van visuele identiteiten, heldere positionering, krachtige website of effectieve online marketing.

Neem contact met ons op

We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en waarmee we je kunnen helpen.