Wat is een applicatie?

Bij het ontwikkelen van een applicatie kun je denken aan een inlogsysteem waar je als organisatie handelingen verricht die centraal worden opgeslagen. Zo is alle informatie binnen deze applicatie beschikbaar voor alle medewerkers. Wij ontwikkelen dashboards, zodat alle informatie in één oogopslag helder is. Deze applicaties draaien op het Craft CMS.

Een mooi voorbeeld van een applicatie die wij hebben ontwikkeld is DocUp. Binnen deze applicatie maken we de hele intern transportmiddelenvloot inzichtelijk. Daarnaast kunnen gebruikershandleidingen van machines digitaal bekeken worden én is er een mogelijkheid om met een QR-code dagelijke controles uit te voeren. Op elk moment van de dag zijn alle gegevens van de betreffende machines in te zien. De tool is gebruiksvriendelijk en begrijpelijk voor iedereen die er gebruik van maakt. Van chauffeurs en keurmeesters tot logistiek managers.

Applicatie voor jouw bedrijf

Wil jij ook een applicatie inzetten voor jouw bedrijf? Wij helpen je hierbij! We achterhalen jouw behoefte met een brainstormsessie. Vervolgens is het aan ons om de oplossing vorm te geven en inzichtelijk te maken welke rollen gebruik maken van de applicatie. Van daaruit gaat we aan de slag met een bijpassende huisstijl en beginnen van met het design en de ontwikkeling van de tool.

Limesquare helpt jou!

Geïnteresseerd? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan maken we kennis en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Development

DocUp: alle documenten op één plek

Lees meer

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Plannen