Werken bij ITANNEX is de NEXT step

Klant

ITANNEX

Diensten

Employer branding, marketing automation, strategie, webdevelopment en webdesign

Uitdaging

ITANNEX was op zoek naar professionalisering op het gebied van employer branding. De juiste mensen aantrekken die klaar zijn voor de NEXT step.

ITANNEX is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. ITANNEX helpt bedrijven in de bouw en toeleverende fabrikanten met BIM (bouwwerkinformatiemodel) vraagstukken, software oplossingen van Autodesk, een eigen BIM Academy en gespecialiseerde BIM diensten.

Aansluitend bij de strategische agenda van ITANNEX, is een professionalisering op het gebied van employer branding noodzakelijk om - nu en in de toekomst - voldoende potentials aan te trekken. We ontwikkelden een online werken-bij campagne die zich richt op professionals die klaar zijn voor de NEXT step, willen groeien en innovatie omarmen. En bovenal, er klaar voor zijn om te werken bij een organisatie die niet zomaar iedereen aanneemt.

Geïnspireerd uit de vorm van het logo bedachten we een dynamisch element, die de communicatie in de campagne ondersteunt en focust op mensen met het ITANNEX DNA. Naast een zakelijke sfeer zorgt zwart-wit fotografie voor een goed contrast met de kleur blauw van ITANNEX.

Op LinkedIn en Facebook zijn voor ITANNEX twee campagnes gelanceerd om online onder de aandacht te komen bij toekomstige collega’s. Er zijn meerdere advertenties ontwikkeld, waaronder een algemene advertentie en waar “Werken bij ITANNEX” in het algemeen werd gepromoot. De doelgroep hebben we per vacature gespecificeerd op basis van relevante werkervaring, opleiding en interesses.

NEXT level
ITANNEX had de voorkeur voor ons werken-bij abonnement, waarmee we in een mum van tijd een volledige website ontwikkelden die verrijkt werd door krachtige content zoals video en persoonlijke verhalen.

Bekijk de website hier

Resultaat

Door specifieke targeting hebben we op Facebook en Linkedin heel gericht onze doelgroepen bereikt. Het eerste sollicitatiegesprek met een high potential was namelijk binnen een paar uur na lancering al gemaakt. Inmiddels zijn er al een rits aan professionals vol aan de slag bij ITANNEX met hun NEXT step!

Ook zo'n tof project?

Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om samen iets tofs te creëren!