Case van Jan Duurzaam | Limesquare

Jan Duurzaam

Werk aan de woning

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Webdesign, Webdevelopment, Social media content, Fotografie

Klant

Jan Duurzaam

Branche

Energie

Het verhaal van...

Jan Duurzaam, aangenaam. Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet starten? Heb je al met verschillende partijen om tafel gezeten en preken zij allemaal voor eigen parochie? Weet je daarom niet waar je moet beginnen en wie je nou écht kunt vertrouwen op zijn of haar woord? Je bent niet de enige die deze uitdaging heeft en dat weten de mensen van Jan Duurzaam maar al te goed. Zij zijn dé tussenpartij die ervoor zorgt dat jij een goede keuze op het gebied van het verduurzamen van je woning kunt maken, halen daar de juiste subsidies bij en zorgen dat jij een goede aanbieding krijgt van een aangesloten leverancier.

Uitdaging

Hoe laten we zien wat Jan Duurzaam allemaal voor je kan betekenen, hoe service-gericht zij zijn en wat hun werkwijze is? Dat het concept staat als een huis, moge duidelijk zijn; niemand heeft zin in al die afspraken met verschillende leveranciers, weet welke subsidies allemaal beschikbaar zijn of wil projectmanager worden van alle aanpassingen die doorgevoerd worden aan je huis. Wat is dan de uitdaging zou je zeggen.. Veel partijen richten zich nu op 'duurzaamheid'. Hoe kom je tussen al deze aanbieders betrouwbaar en deskundig over en ga je opvallen in de massa?

Oplossing

Op de homepage hebben we een voorbeeldhuis te laten zien, waarin we in een afbeelding met interactie laten zien welke onderdelen van een huis Jan Duurzaam allemaal kan verduurzamen. Dit gaat voor veel mensen helderheid geven. Daarnaast hebben we op de Totaaloplossing pagina functioneel laten zien welke producten het dan daadwerkelijk zijn, bij 'Hoe werkt het?' laten we het proces zien, zodat je weet hoe Jan Duurzaam te werk gaat, en bij Contact zie je alle adviseurs staan. En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook (echte!) referenties en de partners een plekje op de homepage gegeven. Zo zie je alles op deze website wat je nodig hebt. Geen overbodige informatie, maar zeggen waar het op staat. Daar heeft iedereen behoefte aan op het gebied van Duurzaamheid.

"Van hoge energiekosten naar meer wooncomfort"

Ook zo'n tof project?

Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om samen iets tofs te creëren!

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!