Geen ingewikkelde codetaal

En dat allemaal zonder ingewikkelde codetaal of moeilijk te volgen developers. We gaan met je in gesprek en bespreken (in begrijpelijke taal) wat jullie precies nodig hebben. Misschien merken jullie dat klanten behoefte hebben om data in te zien? Of misschien is het de hoogste tijd dat jullie CRM-systeem en website gekoppeld worden, zodat leads lekkerder binnenlopen? We maken het allemaal.

Als we precies weten wat de bedoeling is, kun jij het vanaf dat moment loslaten. Wij bouwen een omgeving die precies doet wat hij moet doen. Hoe we dat zeker weten? Door te testen, testen en nog eens te testen. Net zolang tot het perfect werkt. En natuurlijk zorgen we ervoor dat die omgeving er ook nog eens geweldig uitziet. Helemaal User Interface-proof dus! Oeps – hebben we op de valreep toch nog een developers-term gebruikt.

Contact

Ben jij op zoek naar een technisch hoogstandje zonder ingewikkelde taal?

Neem gerust contact met ons op.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Development

DocUp: alle documenten op één plek

DocUp zag dat de markt behoefte had aan overzicht en een digitaal registratiesysteem van alle documenten en rollen. Wij hielpen ze bij het opzetten.

Lees meer