Digital Advertising

Bereik jouw doelgroep

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen. Online advertenties maken het mogelijk om jouw doelgroep in elke fase van de customer journey te bereiken.

Lees verder

Digital Advertising voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer

Wat is online adverteren?

Er zijn verschillende opties om online je advertenties in te zetten. Denk hierbij aan advertenties op Google, Facebook, LinkedIn, Instagram en op websites. De advertenties die we maken hebben als doel jouw doelgroep te overtuigen en een bepaalde actie uit te laten voeren. Dit kan zijn een bezoek aan je website, je Facebookpagina te liken of kennis laten maken met jou organisatie of product.

Een groot voordeel van online advertenties is de meetbaarheid. De resultaten van de campagnes die we opzetten zijn inzichtelijk: je weet precies wat het kost, hoeveel het je oplevert en je hebt een budget waar je niet overheen gaat. Daarnaast ontvang je van ons elke maand een heldere rapportage over alle lopende campagnes en deze spreken we met je door.

Limesquare helpt jou

Wil je ook advertenties online inzetten voor je bedrijf of product? Maar heb je zelf de middelen of weet je niet waar je moet beginnen? Wij beheren je advertenties, monitoren en optimaliseren de advertenties waar nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we hoe digital advertising kan bijdragen aan jouw doelen.

Wij helpen je met een juiste strategie!

Maak ons enthousiast en laat ons niet in spanning. Vertel ons jouw verhaal en laten we samen iets tofs creëren.