Flyers, brochures en catalogussen

Tastbare communicatie

Of het nou flyers, brochures of catalogussen zijn, offline promotiemateriaal blijft populair. Met een duidelijke boodschap, een uniek ontwerp en de juiste verspreiding zet je mensen razendsnel aan tot actie. Of je moet kiezen voor een flyer, brochure of catalogus? En welke boodschap, ontwerp en verspreiding de juiste is? Daar helpen we je bij!

Lees verder

Flyers, brochures en catalogussen voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Offline marketing diensten

Offline advertising

Offline advertising. Klinkt dit voor jou een beetje ouderwets? We weten allemaal dat online advertising hot en happening is, maar betekent dit dat we offline advertising moeten vergeten? Zeker niet!
Lees meer

Verpakkingen

Betrap jij jezelf er ook weleens op dat je kiest voor het product met de mooiste verpakking? Dat is niet zo gek! Onderzoek toont aan dat een opvallende verpakking je koopintentie verhoogt.
Lees meer

Flyers laten ontwerpen

Elk succes begint met een doordacht plan. We gaan pas aan de slag als we alles weten over jou en je bedrijf, over je identiteit, je ambities, doelen en je doelgroep. Of het nu gaat om een flyer, brochure of catalogus, het is belangrijk dat je promotiemateriaal visueel aansluit op jouw behoeftes en die van de doelgroep. Zo creëren wij een optimaal ontwerp binnen de gestelde wensen en eisen.

Onze aanpak

Op basis van je bedrijf, je doelgroep en je doel bepalen we samen welk promotiemateriaal het beste bij jou past. Daar blijft het niet bij. We gaan aan de slag en vertalen jouw doelen naar een uniek concept. We ontwerpen een flyer, brochure of catalogus in de huisstijl van jouw bedrijf én laten deze flyers, brochures of catalogussen voor je drukken.