HubSpot

Je klant staat centraal

Het marketinglandschap ontwikkelt zich in een razend tempo en de hoeveelheid content op internet explodeert. Wil je de aandacht van je doelgroep trekken? Dan moet je je onderscheiden! Juist hier komt de marketingtool HubSpot om de hoek kijken. HubSpot is ontstaan door de gedachte dat je potentiële klanten niet moet storen, maar dat je door het creëren en verspreiden van waardevolle content ervoor moet zorgen dat ze naar jou toe komen.

Lees verder

HubSpot voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer

Wat is HubSpot?

HubSpot legt hiermee de basis voor inbound marketing, een marketingstrategie die zorgt dat jouw potentiële klanten je vinden op het moment dat ze jou nodig hebben. Hoe? Door het creëren van content die jouw potentiële klanten aantrekt. Vervolgens blijf je de potentiële klant voeden met content, net zo lang tot hij of zij bereid is om een aankoop te doen!

Onze aanpak

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.