Infographics

Versterk je boodschap

Door gebruik te maken van een infographic versterk je je boodschap. De combinatie van afbeeldingen en tekst zorgt ervoor dat informatie op een snelle en duidelijke manier wordt gecommuniceerd. We ontwerpen en ontwikkelen een infographic op basis van je wensen en welke boodschap er gecommuniceerd moet worden.

Lees verder

Infographics voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Design diensten

Concept

Bij ons kun je terecht voor al je grafische vormgeving. Wij denken met je mee en adviseren je in de keuzes die er zijn.
Lees meer

Motion en video

Ingewikkelde boodschappen zijn niet altijd makkelijk over te brengen. Een motion of een video kan de oplossing bieden voor jou. Door het gebruik van beweging, illustraties, afbeeldingen, video en geluid communiceer je jouw verhaal naar de buitenwereld.
Lees meer

Stationary

De vraag naar een creatieve huisstijl is groter dan ooit. Van visitekaartjes, mappen en stickers tot briefpapier zoals offertes, pakbonnen en enveloppen. Door jouw unieke, visuele identiteit door te voeren op al je stationary, zorg je voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.
Lees meer

Wat is een infographic?

Zoals hierboven aangegeven is een infographic een combinatie van tekst en afbeeldingen om een boodschap duidelijk over te brengen. Dit kan in allerlei vormen, bijvoorbeeld in een verzameling grafieken, maar ook als één grote afbeelding waarin verschillende onderwerpen aangewezen worden. Bij een infographic is de informatie voor de lezer in één keer of in een aantal stappen waar te nemen. Dit maakt de informatie in een infographic toegankelijker dan wanneer deze in een tekstvorm wordt gepresenteerd.

Het ontwikkelen van een infographic

Vanaf het begin betrekken we je in het proces van het ontwikkelen van de infographic. Het is belangrijk om het doel van de infographic helder te hebben. Welke informatie moet erin staan? Welke doelgroep willen we bereiken? Via welke kanalen wordt de infographic gecommuniceerd? Dit zijn een aantal vragen die beantwoord moeten worden voordat we aan de slag gaan. Deze informatie verzamelen we tijdens een brainstormsessie. Als we alle informatie in kaart hebben, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de infographic.

Ben je benieuwd naar onze ideeën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Wat is jouw uitdaging? Wij hebben de oplossing.