Search Engine Advertising (SEA)

Jouw doelgroep bereiken

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine. Hierdoor bereik je op een effectieve en efficiënte manier je doelgroep. Je maakt campagnes om meer bezoekers naar je website te krijgen via bijvoorbeeld Google.

Lees verder

Search Engine Advertising (SEA) voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

Activation and conversion

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker.
Lees meer

Heb je hier hulp bij nodig? Wij bespreken samen met jou je wensen, doelstellingen en doelgroep. Dan zorgen wij ervoor dat de advertenties die worden ingezet zo relevant mogelijk zijn voor jouw doelgroep. We blijven dit monitoren en bijsturen waar nodig.

Wat is Search Engine Advertising?

Als je gebruik maakt van Search Engine Advertising, afgekort SEA, plaats je advertenties binnen de zoekresultaten van de zoekmachine tegen betaling. Relevante zoekwoorden koppel je aan jouw advertenties, deze zoekwoorden worden getriggerd als iemand een zoekopdracht invoert en vervolgens worden de advertenties getoond. Bij een goedgeschreven en relevante advertentie wordt er eerder geklikt op naar je juiste landingspagina. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen SEA, zoals het adverteren via tekstadvertenties, via Display advertenties en via remarketing.

Een voordeel van het inzetten van SEA is dat je dit optimaal kunt instellen door gebruik van relevante zoekwoorden en door het gebruik van de juiste doelgroep targeting opties. Wij optimaliseren je campagnes en daarbij ook de zoekwoorden die worden gebruikt. We vinden bijvoorbeeld nieuwe zoekwoorden en sluiten bepaalde zoekwoorden uit waar je niet langer vindbaar op wilt zijn. Op deze manier houden we alle advertenties goed in de gaten en worden ze optimaal ingezet.

Wij helpen je verder

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten op welke zoektermen je het beste kunt adverteren en hoe SEA jou verder helpt? Neem dan contact met ons op. Wij bieden SEA aan op structurele basis zodat je constant onder de aandacht van je doelgroep blijft.

Maak een afspraak

Wat is jouw uitdaging? Wij hebben de oplossing.