Alles om de bezoeker te laten converteren

We ontwikkelden een website die makkelijk te navigeren is en bezoekers snel naar hun doel leidde. Na livegang zijn we twee dagen per week aan de slag gegaan met de doorontwikkeling. Wat kan er SEO-technisch beter, oftewel: hoe komen we hoger in Google? We deden een zoekwoordenanalyse en bepaalden waar de kansen lagen. Bijvoorbeeld huidige content slimmer schrijven. Maar ook praktische aanpassingen. Blijkt een menu niet helemaal duidelijk te zijn? Dan optimaliseren we die. Betere call to actions nodig? We pasten ze aan zodat de bezoeker content zag die helemaal aansloot op hun wensen.

Alles om de bezoeker te laten converteren dus. Dat deden we met een sterk staaltje (al zeggen we het zelf) marketing automation. Alle mails werden automatisch gepersonaliseerd verzonden en ook naar brochure-aanvragen had SelektHuis geen omkijken meer. Dat is pas moeiteloos leads verzamelen!

Om SelektHuis kun je online niet meer heen

Daarnaast regelden we ook alles op het gebied van Google Ads. Daarbij hebben we gericht ingezet op allerlei zoekvragen van de potentiële klant van SelektHuis. Zodat we precies die bezoekers naar de website trokken. En natuurlijk zetten we ook in op remarketing, waarbij de bezoeker, na bijvoorbeeld het downloaden van een brochure, weer een advertentie van SelektHuis te zien krijgt. Kortom, om SelektHuis kun je online niet meer heen!

Wil jij ook die toppositie in Google bereiken?

Neem gerust contact met ons op

Resultaat

Knallen voor conversies met SelektHuis

Development

Codes, codes en nog eens codes. Daar zijn we gek op. Zowel back-end als front-end voerden we het development uit. Het resultaat? Een spiksplinternieuwe maatwerk website.

Marketing Automation

Het aanvragen van een brochure, inschrijven voor een event of een afspraak maken. Achter elke call to action hangt een gepersonaliseerde workflow. Met een druk op de knop wordt deze in gang gezet. Efficiëntie ten top!

SEA

De huizenmarkt staat op zijn kop. Aii, hoe bereik je dan jouw doelgroep? Met Google Ads natuurlijk! Met gerichte zoektermen en regio campagnes targeten we de juiste bezoekers en verhogen we de kwaliteit van de conversie aanvragen.

SEO

Zo hoog mogelijk in de Google resultaten staan. Dat wil toch iedereen?! Daar dragen we ons steentje aan bij in de vorm van content en techniek. We maken websites zo snel mogelijk, stellen alles SEO technisch in aan de achterkant en schrijven "steen"goede SEO teksten.