Stationary

Jouw huisstijl overal

De vraag naar een creatieve huisstijl is groter dan ooit. Van visitekaartjes, mappen en stickers tot briefpapier zoals offertes, pakbonnen en enveloppen. Op social media barst het van de mooie kantoorartikelen die voorzien zijn van een visuele identiteit. Door jouw unieke, visuele identiteit door te voeren op al je stationary, zorg je voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

Lees verder

Stationary voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Design diensten

Concept

Bij ons kun je terecht voor al je grafische vormgeving. Wij denken met je mee en adviseren je in de keuzes die er zijn.
Lees meer

Infographics

Door gebruik te maken van een infographic versterk je je boodschap. De combinatie van afbeeldingen en tekst zorgt ervoor dat informatie op een snelle en duidelijke manier wordt gecommuniceerd.
Lees meer

Motion en video

Ingewikkelde boodschappen zijn niet altijd makkelijk over te brengen. Een motion of een video kan de oplossing bieden voor jou. Door het gebruik van beweging, illustraties, afbeeldingen, video en geluid communiceer je jouw verhaal naar de buitenwereld.
Lees meer

Stationary in jouw huisstijl

Visitekaartjes, mappen, stickers en briefpapier lijken misschien heel saai. Maar niets is minder waar! Het is mogelijk om je eigen huisstijl door te voeren in al jouw kantoorartikelen. Verstuur je veel offertes? Dan is dit een mooie kans om je huisstijl hierin terug te laten komen door bijvoorbeeld je logo en kleuren hieraan toe te voegen. Dit zorgt voor een stuk herkenbaarheid bij je (toekomstige) klant. Creatief ontworpen kantoorartikelen zijn een uitstekende manier om een goede indruk achter te laten.

Onze aanpak

Wil jij je visuele identiteit ook doorvoeren op al je kantoorartikelen? Dat kan! Wij ontwerpen artikelen die zowel online als offline gebruikt kunnen worden. Laat je door ons jouw nieuwe huisstijl ontwerpen? Dan is het een goed idee om meteen alle stationary hierin mee te nemen. Maar ook voor organisaties die al een goede huisstijl hebben, helpen we om de huisstijl door te voeren in alle artikelen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.