Begin bij het begin

Benitech levert hoge kwaliteit producten. Een sterke, maar vooral professionele huisstijl is daarom ontzettend belangrijk. Wij hebben de stijl van Benitech onder de loep genomen, maar één ding is onveranderd gebleven: het logo. De basis staat. Nu is het tijd voor de verdere uitrol. Van visitekaartjes en flyers tot een maatwerk website.

Heldere communicatie

Je website wil je tip-top in orde hebben. Want een goede website zorgt voor geloofwaardigheid, maakt je merk zichtbaar en wekt vertrouwen op bij je bezoekers. Op de website van Benitech vind je hun brede aanbod aan producten, de werkwijze, lees je de voordelen, met wie je te maken krijgt tijdens een project en scroll je gemakkelijk door het laatste nieuws. De nieuwe website is een absolute vooruitgang en draagt bij aan de professionalisatie van het bedrijf. Gebruiksvriendelijk en helder, dát is de nieuwe website van Benitech.

Gloednieuwe website

Een sterk merk vraagt om een sterke website. Daarom hebben wij voor Benitech een maatwerk website ontwikkeld. Uitermate overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Een echte must!

Vormentaal

De nieuwe stijl is geïnspireerd op kozijnen. Iets wat perfect past bij Benitech. Dit stijlelement is doorvertaald in meerdere uitingen zoals flyers, visitekaartjes en de fotografiestijl.

Logo gebruik

Het logo van Benitech is onveranderd gebleven. Wél hebben we gekeken naar de mogelijkheden om het logo altijd op de juiste manier te gebruiken. We hebben marges bepaald en een favicon ontwikkeld.

Werken bij Benitech

Naast het ontwikkelen van de maatwerk website, hebben we hen ook ondersteund met het onderdeel 'Werken bij'. In de branche is het lastig om aan goede monteurs te komen, dus het aansporen van potentiële nieuw talent verdiend de nodige aandacht. Neem een kijkje op werkenbij.benitech.nl!

Offline middelen

Een sterke website en een duidelijke vormentaal vormt de basis. Dé basis om een verdere uitrol van het merk te ontwikkelen. Daarom hebben voor Benitech de handvatten voor offline middelen ontwikkeld.

Contact

Ben jij ook toe aan een tip top website?

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op