Zo. Dat is nog eens een cv

Daarom ontwikkelden we een identiteit en website die helemaal aansluit op hun eigenschappen: ambitieus, commercieel en met de nodige dosis lef.

Om dat uit te stralen kozen we voor een strakke en chique huisstijl. Met een duidelijk kleurgebruik dat doorvertaald werd naar alle uitingen. Onder andere op de website die we voor ze maakten.

Eén krachtig geheel

Boers Real Estate is uniek in hun aanpak, dus hun website mocht dat ook worden. Met mooie overgangseffecten, verduidelijkende animaties en professionele fotografie. Eén krachtig geheel voor deze stoere speler in de markt!

Resultaat

De visionair van vastgoed: Boers Real Estate

Logo

Less is more! Herkenbaar, helder en chique. Een logo dat helemaal past bij dit bedrijf.

Stationery

Een chique huisstijl. Dat wilden we ontwikkelen. Welke kleuren passen daar beter bij dan donkerblauw en goud? Brieven, enveloppen en visitekaartjes. Allemaal onderdeel van een eenduidige communicatie. Ook deze uitingen konden daarom natuurlijk niet ontbreken.

Website

Vastgoed met visie. Dit moet worden toegelicht. We bouwden een stevige website, waarop de kracht van Boers Real Estate in één oogopslag duidelijk wordt. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pay-off

Een bedrijf dat goed weet wat ze willen en waar ze naartoe groeien. Vastgoed met visie!

Signing

Zeg je Boers Real Estate? Dan zeg je vastgoed. Voor de aan- en verkoop van dit vastgoed ontwikkelden we de signing. Zo valt Boers Real Estate meteen op!

Werken bij website

De juiste medewerkers aantrekken doe je natuurlijk met... Precies! Je eigen medewerkers. En een ijzersterke website. Die bouwden we. In combinatie met de juiste fotografie en doorvoering van de huisstijl zetten we een krachtig werkgeversmerk neer.