DocUp: alle documenten op één plek

DocUp zag dat die markt behoefte had aan overzicht en een digitaal registratiesysteem van alle documenten en rollen. Wij hielpen ze bij het opzetten. We begonnen bij het begin: samen hebben we een passende en heldere naam en huisstijl bedacht. Daarna ontwikkelden we de tool.

Dagelijkse controle

En met succes! Alle gebruikershandleidingen kunnen nu heel makkelijk via de app bekeken worden. De gegevens van een machine inzien? Even de QR-code scannen en de monteur kan zijn dagelijkse controle doen.

Meer controle en inzicht

De machines werken daardoor efficiënter, er is meer controle en het is voor iedereen inzichtelijk wat er moet gebeuren. En we werken er iedere dag aan om de tool nog beter en uitgebreider te maken.

Ook leuk: naast de tool hebben we ook de website van DocUp gebouwd. En animaties ontwikkeld die de tool vereenvoudigen en écht tot leven wekken.

Resultaat

DocUp: alle documenten op één plek

Nieuwe naam

Een sterke tool vraagt om een sterke naam. Laat dat maar aan ons over! Met deze tool zijn al jouw documenten altijd up-to-date. DocUp dus.

Logo ontwerp

We visualiseren de naam DocUp. Als uitgangspunt nemen we de D van DocUp, samen met de twee pijltjes die staan voor het ‘updaten’. Voeg deze twee samen en voila, daar ontstaat het logo!

Brochure

Naast online, laden we DocUp ook offline. En wel met een brochure. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze tool. Er zijn oneindige mogelijkheden.

Applicatie

Van keuringsrapporten tot gebruikershandleidingen. De hoeveelheid documenten in de intern transportmiddelenvloot is enorm. Tijd voor een overzichtelijk en digitaal registratiesysteem. En die applicatie, die bouwden we.

Animatie

Tsja, hoe leggen we deze technische stof zo eenvoudig mogelijk uit? Met een animatie natuurlijk! De animatie legt eenvoudig en stap voor stap uit hoe de tool DocUp werkt, zodat het gebruik nóg makkelijker wordt.

Iconen

De iconen zijn een doorvertaling van het beeldmerk. In de app komen deze iconen regelmatig terug. Herkenbaar en verhelderend. Dat werkt wel zo lekker.