Rebranding: een nieuwe naam

De naam ExoXtrusion sloot niet meer goed aan en daarnaast had de doelgroep moeite met de uitspraak van deze naam. Kortom, een nieuwe naam: GreenSecure. Deze naam staat voor het veilig laten floreren van bomen en natuur. GreenSecure is producent van boomstambeschermers en bindbuis met internationle klanten in de groene industrie. Omaren van de natuur. Dát is GreenSecure. Als pay-off hebben we “Embrace nature” bedacht. Dit slaat op de doelen van GreenSecure. Dankzij de duurzame producten van GreenSecure floreert de natuur optimaal, voor nu en in de toekomst.

Een naam met een passende huisstijl

GreenSecure wil bouwen aan een groene en duurzame toekomst. Dit komt perfect terug in de nieuwe naam. Zo’n naam trekt natuurlijk het beste de aandacht met een passende stijl. Met de juiste stijl creëer je eenheid en herkenbaarheid. Fris, groen en duidelijk én klaar voor de toekomst. Dát is de nieuwe uitstraling van GreenSecure! Benieuwd naar alle uitgewerkte middelen? Bekijk deze hieronder!

Nieuwe naam

GreenSecure. Dát is de nieuwe naam. Green staat natuurlijk voor groen, bouwen aan een groenere toekomst en Secure verwijst naar de bescherming van de bomen. Want dat is het belangrijkste doel. Duidelijk, makkelijk uit te spreken én met een boodschap.

Onlime-website

De nieuwe naam en stijl zijn doorvertaald in een passende, gebruiksvriendelijke en informatieve Onlime-website. Op een overzichtelijke manier wordt de boodschap van GreenSecure overgedragen met sfeervolle beelden in de juiste stijl. Daarnaast is de website opgeleverd in meerdere talen!

Social media

De nieuwe fotografiestijl is doorvertaald in sfeervolle social media berichten. Het beeldmerk en een uitsnede van de vormentaal, de bloem, komen perfect terug op social media.

Vormentaal

Voor de vormentaal voor GreenSecure worden delen uit het beeldmerk gebruikt. Het is een doorvertaling van het blaadje van het beeldmerk. Door het blaadje in het raster te plaatsen, waarin het beeldmerk is getekend , ontstaat er een symmetrische vorm. Dze lijkt op een bloem. De bloem verwijst weer naar de natuur.

Stijlboek

Er is een uitgebreid stijlhandboek opgeleverd waarin de stijl wordt beschreven en onderbouwd én waarin natuurlijk wordt verteld hoe het logo, het beeldmerk, de kleuren en de stijlelementen moeten worden gebruikt. Dé basis voor GreenSecure om in de toekomst herkenbaar en uniform hun mooie boodschap naar buiten te brengen.